1. Einde tweede helft

Afgelopen. Feyenoord houdt Dinamo Tbilisi in de Georgische hoofdstad op 1-1 en plaatst zich zo zonder problemen voor de play-offs voor de Europa League!

Instanews image
    © AD
  2. 1-1 GOAL van Eric Botteghin!

Vanuit een corner komt Feyenoord alweer snel langszij. In twee instanties werkt Botteghin de bal tegen de touwen en nu moet Dinamo er liefst 5 maken in iets meer dan een half uur.

3. 1-0 GOAL van Levan Shengelia!

Vermeer passt de bal naar Van der Heijden, die knullig inlevert bij Shengelia. Die profiteert daar op zijn beurt dankbaar van. De Georgiërs hebben nog 3 goals nodig om een verlenging uit het vuur te slepen.

4. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Gaan we nog goals zien in de tweede helft van Dinamo Tbilisi - Feyenoord?

5. Einde eerste helft

Het is rust in Tbilisi, waar Feyenoord op één of twee momenten na vooralsnog weinig te duchten heeft van thuisploeg Dinamo. Nog 45 minuten scheidt de Rotterdammers van de laatste voorronde.