1. Einde wedstrijd 1-2

Het degradatiespook waart rond in Waalwijk, waar RKC weer met lege handen achterblijft. Een slechte tweede helft en goals van Opoku en Darfalou doen de thuisploeg de das om.

Wij sluiten dit liveblog, dank weer voor het volgen!

2. GOAL! 1-2 VVV

RKC is de kluts helemaal kwijt en geeft een 1-0 voorsprong binnen zeven minuten helemaal weg. Oussama Darfalou speelt na een counter Vaessen uit en tikt de bal in een leeg doel. Zo dreigt hekkensluiter RKC weer met lege handen achter te blijven.

Mis geen goal van RKC-VVV via Goal Alert!

3. GOAL! 1-1 VVV

Daar is de niet onverdiende gelijkmaker. RKC zakt in, VVV dringt aan en ziet dat offensief beloond door Jonathan Opoku. Hij loopt zomaar het strafschopgebied in en mag afdrukken.

4. Tweede helft afgetrapt

Beide trainers houden de wissels op zak.

5. Rust 1-0

Het spel in het Mandenmakers Stadion is in lijn met wat je mag verwachten van de hekkensluiter en nummer 16 van de eredivisie. RKC komt iets beter voor de dag en leidt verdiend met 1-0. VVV kan geen vuist maken.