1. Einde tweede helft

  Afgelopen! Steven Berghuis en Róbert Bozeník bezorgen Feyenoord een zeer zwaarbevochten 3-4 zege op PEC Zwolle na een dramatische start.

 2. 3-4 GOAL van Robert Bozenik!

  Daar is de eerste goal van Róbert Bozeník in dienst van Feyenoord! En wat een moment. Hij zet Feyenoord vlak voor tijd op 3-4 tegen PEC Zwolle.

 3. 3-3 GOAL van Steven Berghuis!

  En het is weer gelijk! Net nadat PEC Zwolle de 4-2 denkt te maken, komt Feyenoord toch weer naast PEC. Het is Steven Berghuis die het vanaf randje zestien probeert en de bal via de binnenkant van de paal binnen ziet vallen. Het is zijn vijftigste goal voor Feyenoord in de eredivisie.

 4. 3-2 GOAL van Lennart Thy!

  En daar is weer een goal van PEC Zwolle! Net als je denkt dat Feyenoord door gaat drukken, is het Lennart Thy die na een fraaie actie de 3-2 binnen schuift.

  Duitsers met meerdere Eredivisie-doelpunten tegen Feyenoord in 1 wedstrijd
  2 - Lennart Thy (PEC Zwolle - 2020)
  2 - Maximilian Rossmann (Heracles - 2020)
  2- Simon Cziommer (FC Twente - 2002)
  2 - Ferdi Rohde (FC Twente - 1982)

 5. 2-2 GOAL van Steven Berghuis!

  Wat een magistrale trap van Steven Berghuis! De aanvoerder probeert het van afstand en de bal valt precies onder de lat binnen. Berghuis maakt er 2-2 van nadat Róbert Bozeník ook al een goede kans om zeep had geholpen. Feyenoord gaat na rust vol op jacht naar de zege.

  Berghuis maakt zijn twaalfde goal van dit seizoen, hij is daarmee topscorer van Feyenoord in de Eredivisie. Vorig seizoen maakte Berghuis in totaal twaalf eredivisiegoals voor de Rotterdammers.

  Instanews image
  © BSR Agency