1. Einde tweede helft

Dat was 'm dan. PSV wint simpel met 0-2 van Rosenborg en gaat de groepsfase in. Vrijdag hoort het tegen welke drie clubs het de degens kruist. De belangrijkste man aan PSV-zijde? Debutant Eran Zahavi, die met een goal en assist meteen goud waar was.

2. 0-2 GOAL van Cody Gakpo!

Een geweldige goal! Gakpo ontfutselt de bal op het middenveld, steekt het halve veld over en krult de bal na een combinatie met Zahavi prachtig achter Hansen: 0-2.

3. Tweede helft afgetrapt

Uprising van Muse klinkt door de speakers in Noorwegen, de spelers der beide elftallen staan weer op het veld. PSV moet nog een helft de voorsprong behouden en dan is het verzekerd van minimaal zes Europese wedstrijden.

4. Einde eerste helft

Goed is het niet, maar PSV leidt wel bij Rosenborg. Eran Zahavi was na een kwart wedstrijd al koppend trefzeker en daardoor zijn de Eindhovenaren tijdens Zahavi's debuut dus virtueel zeker van een Europa League-plekje.

5. 0-1 GOAL van Eran Zahavi!

Nu is het wel raak! Eran Zahavi raakte een paar minuten geleden de paal, maar kopt nu wel van dichtbij binnen: 0-1 voor PSV. De voorzet was van Donyell Malen, die de bal keurig over de verdediging van Rosenborg veegde.