1. Einde tweede helft

Wat een apotheose in Nicosia. PSV drong aan in de slotfase en kreeg in de laatste minuut alsnog de bekroning in de vorm van de zege. Hoogstaand was het niet, maar de veerkracht valt te prijzen.

2. 1-2 GOAL van Donyell Malen!

In de slotminuut is het alsnog PSV dat de winst pakt! En weer is het Malen, die na een leep passje van Ryan Thomas laag en hard de 1-2 maakt. PSV gaat drie heel belangrijke punten pakken.

3. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer begonnen in Nicosia. Kunnen de Eindhovenaren na rust wel het verschil maken?

4. Einde eerste helft

Rust in de hoofdstad van Cyprus. Een wereldgoal van Jordi Gómez was het hoogtepunt van de eerste helft, maar Donyell Malen maakte vijf minuten voor tijd de prachtige treffer van de Spanjaard ongedaan. 1-1 dus in Nicosia, waar PSV het verschil nog niet kan maken.

5. 1-1 GOAL van Donyell Malen!

Daar is bijna uit het niets de gelijkmaker van PSV. Via Mario Götze en Noni Madueke komt de bal bij Donyell Malen. De gelegenheidsaanvoerder tikt van een meter of zeven goed binnen: 1-1.