1. Einde tweede helft

Afgelopen! Goed was het allemaal niet wat Ajax vanavond heeft laten zien, maar met een tweede 2-1 zege ontdoet het zich wel van de Franse koploper op weg naar de laatste 16!

2. 2-1 GOAL van David Neres!

3. 1-1 GOAL (Penalty) van Yusuf Yazici!

Martínez geeft David een duw in de rug en nadat de VAR hem naar het scherm roept, legt Collum hem op de stip. Yazici maakt het vanaf elf meter nog wat spannender! Nóg een en we gaan verlengen...

Instanews image
    © Pro Shots / Jasper Ruhe
  4. Tweede helft afgetrapt

En weer door. Stelt Ajax zijn plaats bij de laatste 16 veilig, of kan Lille na rust wat beter omgaan met de kansen en daar alsnog een stokje voor steken?

5. Einde eerste helft

Na een allesbehalve foutloze eerste helft, gaat Ajax toch rusten met een 1-0 voorsprong door de kopgoal van Klaassen. Voor Lille is er eigenlijk weinig veranderd, de bezoekers moeten nog altijd twee keer scoren.