1. Einde tweede helft

2. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is onderweg. Nog geen wissels in Waalwijk. Ajax zal snel de voorsprong willen uitbreiden, zodat het daarna iets rustiger aan kan doen met oog op de return tegen AS Roma van komende donderdag. In Stadio Olimpico in Rome moet het team van Erik ten Hag een 1-2 nederlaag zien goed te maken voor een plek in de halve finales van de Europa League.

3. Einde eerste helft

Het is rust bij RKC - Ajax. De stand in Waalwijk is 0-1 door een fraaie goal van Sébastien Haller op aangeven van Dusan Tadic na een kwartier. Ajax heeft RKC verder niet in grote problemen gebracht. Kjell Scherpen heeft in de eerste helft ook nog nauwelijks iets te doen gehad, al deed RKC het in de eerste tien minuten nog wel aardig.