1. Einde tweede helft

Afgelopen! FC Utrecht bereikt de finale ten koste van FC Groningen door een wondertreffer van Simon Gustafson. De thuisploeg wint met 1-0. Arjen Robben kon in zijn eerste volledige 90 minuten het verschil niet maken.

2. 1-0 GOAL van Simon Gustafson!

Zijn vrije trap was slecht, de rebound van Van Overeem wordt gekraakt waarna de bal voor de voeten van Gustafson valt. De middenvelder aarzelt niet, haalt uit en scoort. Doelman Padt is kansloos met de bal in de kruising. FC Utrecht op voorsprong!

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is begonnen! Arjen Robben staat ook weer binnen de lijnen. Hoe lang houdt hij het vol?

4. Einde eerste helft

Er is niet gescoord in de eerste helft. FC Utrecht en FC Groningen zoeken met 0-0 de kleedkamer op. Passie en strijd is er en veel. Grote kansen blijven uit. De fans vermaken zich prima, zo te horen. Wat brengt de tweede helft?

5. Eerste helft begonnen

Wie bereikt de finale van de play-offs om Europees voetbal FC Utrecht of FC Groningen?