1. Einde tweede helft

2. 0-4 GOAL van Naoufal Bannis!

3. Rode kaart voor Emil Bergström

Willem II-captain Emil Bergström moet het veld verlaten na een harde overtreding op Luis Sinisterra. De thuisploeg moet nog een halfuur door met tien man. Serdar Gözübüyük gaf in eerste instantie nog een gele kaart aan de Zweedse verdediger, maar toen hij de beelden bekeek wist hij snel genoeg dat het rood moest zijn.

Arne Slot kijkt tevreden toe en weet dat zijn ploeg op weg is naar een vrij overtuigende eerste zege van het seizoen. Feyenoord komt donderdagavond weer in actie. IF Elfsborg is dan de tegenstander in de Kuip in de laatste voorronde van de Conference League, een week later volgt de beslissende return in Zweden.

Instanews image
    © ANP
  4. 0-3 Feyenoord! Goal van Guus Til!

Oh oh, een dramatische start van de tweede helft voor Willem II, dat bezig lijkt aan een verloren wedstrijd. Ulrik Jenssen staat te dromen in de opbouw en als hij onder druk wordt gezet door Bryan Linssen schuift hij de bal zo in de voeten van Guus Til, die na zijn vijf Europese goals nu ook zijn eerste competitiegoal voor Feyenoord te pakken heeft.

Mis geen goal: installeer gratis Goal Alert en ontvang tijdens wedstrijden binnen vijf minuten een melding én een video van elk doelpunt.

5. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft van Willem II - Feyenoord (0-2) is begonnen. Nog geen wissels bij beide teams.