1. Einde tweede helft

2. 0-2 PSG! Goal van Kylian Mbappé!

Kylian Mbappé maakt zijn tweede treffer van de avond. Hij tikt de bal bij de tweede paal binnen na een goede voorzet van rechtsback Achraf Hakimi.

Voor de 22-jarige aanvaller uit Bondy is het ook een goede avond, want de kans is nog altijd aanwezig dat hij zijn laatste wedstrijd voor PSG speelt. Real Madrid wil hem voor zo'n 180 miljoen euro overnemen, maar de Qatarese eigenaren van de Franse topclub lijken niet van plan om hem te laten gaan. Best wel opmerkelijk, want over tien maanden loopt zijn contract in Parijs al af.

3. Goal van Marshall Munetsi afgekeurd!

Marshall Munetsi denkt zes minuten na rust de 1-1 te maken namens Stade de Reims, maar het feest gaat niet door voor de thuisploeg wegens buitenspel voor de aanvaller uit Zimbabwe. Paris Saint-Germain speelt een slappe wedstrijd en de gelijkmaker was ook wel een beetje verdiend geweest. Zien we Lionel Messi zo in actie? De Argentijn kijkt nog altijd toe vanuit de dug-out.

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Reims, waar de 21.000 toeschouwers zullen hopen dat Lionel Messi snel aan zijn warming-up zal beginnen.

5. Einde eerste helft

Het is rust bij Stade de Reims - Paris Saint-Germain: 0-1 door een goal van Kylian Mbappé. Toch was ook de thuisploeg twee keer gevaarlijk. Het zal in de tweede helft vooral wachten zijn op de invalbeurt van Lionel Messi.