1. Einde tweede helft

2. Rode kaart (tweede gele kaart) voor Danilho Doekhi

Twee keer geel en dat is rood voor Doekhi, die vijf minuten voor tijd mag gaan douchen. Het maakt de malaise in Arnhem compleet.

3. 1-4 GOAL van Oussama Darfalou!

Ineens gaat het hard in Arnhem, want ook Vitesse meldt zich op het scoreformulier. Met een kopbal brengt Darfalou weer wat leven in de brouwerij namens de Arnhemmers. Is dit het startschot voor een wonderontsnapping?

Mis geen goal: installeer gratis Goal Alert en ontvang tijdens wedstrijden binnen vijf minuten een melding én een video van elk doelpunt van je aangevinkte club.

4. 0-4 GOAL van Michel Vlap!

Wat een vlammende uithaal van Vlap! De middenvelder krijgt de bal van Van Wolfswinkel en vuurt raak in de korte hoek.  Wat een weelde voor de bezoekers, die met nog een halfuur op de klok nu al verzekerd zijn van de volle buit.

5. 0-3 GOAL van Robin Pröpper!

Robin Pröpper blijft maar scoren! De verdediger kopt zijn tweede treffer van de middag binnen en helpt FC Twente daarmee aan een 0-3 voorsprong. De verdediger heeft daarmee inmiddels het seizoenstotaal van zijn recordjaar 2017/18 inmiddels geëvenaard.