1. Einde tweede helft

2. 3-1 FC Barcelona! Goal van Philippe Coutinho!

De Braziliaan gooit de wedstrijd in het slot, tot grote vreugde en opluchting van Ronald Koeman. Sergiño Dest dribbelt zich knap vrij en geeft de bal aan Coutinho, die van dichtbij eenvoudig kan scoren.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is onderweg in Camp Nou, zonder wissels aan beide kanten.

4. Einde eerste helft

Het is rust in Camp Nou, waar Barcelona de snelle achterstand heeft omgedraaid. Ansu Fati (maker van de 1-1 en strafschop versierd) en Memphis Depay (assist bij de 1-1 en strafschop benut) kunnen terugkijken op een goede eerste helft.

Instanews image
    © REUTERS — Memphis Depay viert zijn 2-1 met Ansu Fati en Eric Garcia.
  5. 2-1 FC Barcelona! Goal van Memphis Depay!

Na een lichte overtreding op Ansu Fati schiet Memphis Depay de 2-1 binnen. Hij passeert vijf minuten voor rust Jasper Cillessen met een kanonskogel in de hoek. Wat een streep! Een penalty zoals Johan Neeskens ze vaak nam, maar dan ook nog strak in de hoek. Cillessen bleef staan en had dus geen schijn van kans.