1. Einde tweede helft

Voor de derde keer in tien wedstrijd gaat Barcelona onderuit in de Spaanse competitie. Slechts vier keer werd er gewonnen door de mannen van trainer Ronald Koeman. De onvrede in Catalonië zal alleen maar verder toenemen na deze bijzonder matige wedstrijd in Madrid.

Zo komt er een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en nog een fijne avond!

2. Tweede helft afgetrapt

Geen wissels bij beide ploegen. Gaat er in het spelbeeld wel wat veranderen?

3. Einde eerste helft

Het is rust in Madrid en FC Barcelona kijkt weer tegen een achterstand aan. De geplaagde ploeg van Ronald Koeman kan geen indruk maken, lijdt veel balverlies en is aanvallend onmachtig geweest in de eerste helft. Wat kan de coach omzetten voor de tweede helft?

4. 1-0 GOAL van Radamel Falcao!

Na slordig balverlies van Busquets kapt Falcao Piqué simpel uit en schuift de bal van een meter of tien in de verre hoek. Ter Stegen is kansloos en Barcelona staat op een 1-0 achterstand. Het is al het vierde doelpunt van de Colombiaanse spits (35) dit seizoen.