1. Einde tweede helft

Afgelopen! PSV wint voor het eerst dit jaar in de eredivisie. Met een beetje hulp van Vitesse-doelman Kjell Scherpen.

2. Rode kaart voor Kjell Scherpen

De Vitesse-doelman is véél te laat en kegelt de doorgebroken Yorbe Vertessen ondersteboven. Ook dat nog voor de keeper...

3. 1-0 GOAL van Guus Til!

GOAL! 1-0 PSV! Het is Guus Til die scoort! De PSV'er schiet van afstand en Kjell Scherpen verkijkt zich lelijk op die bal. De stuit is de Vitesse-doelman te machtig.

Geen ploeg incasseerde dit seizoen zoveel eredivisiedoelpunten van buiten het zestienmetergebied als Vitesse (9). Cambuur volgt met 8 stuks.

4. Tweede helft afgetrapt

Lukt het PSV om puntenverlies te voorkomen? De thuisploeg heeft nog driekwartier voor minstens één goal tegen Vitesse

5. Einde eerste helft

Rust! PSV en Vitesse zijn nog niet tot scoren gekomen: 0-0. Luuk de Jong had via een penalty de grootste kans. De PSV-captain miste en viel vervolgens uit met een hoofdblessure.

Voor de vierde eredivisiewedstrijd op rij komt PSV niet tot scoren in de eerste helft. Dat gebeurde voor het laatst in oktober-november 2019 (5 duels op rij).